او ادامه داد: کانون جهانگردي و اتومبيلراني همانند تمامي مؤسسات، ارکاني چون مجمع عمومي، هيأت مديره و مديرعامل دارد. در گذشته، اعضاي مجمع عمومي فقط از حوزه گردشگري بوده ليکن به دلايلي که عرض شد جهت رونق بخشي به ساير وظايف، مجمع تصميم گرفت تا از دستگاه هايي چون وزارت کشور، راه و ترابري، تربيت بدني، و نهاد رياست جمهوري عضوگيري نمايد و اين ادعا که کانون تحت مسؤوليت نهاد رياست جمهوري قرار گرفته، کاملاً غلط است، چرا که کانون داراي شخصيت مستقل حقوقي است.
انصافي، با اشاره به اين که عضويت اعضاي ساير دستگاه ها، به مفهوم وابسته بودن يا زير مجموعه بودن کانون به آن دستگاه نيست و اين گونه نيست که کانون مثلاً وابسته به رياست جمهوري باشد، اظهار داشت: قبلاً هم کانون زير مجموعه يا تابع تشکيلاتي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نبود و اين طور نبود که به عنوان يکي از معاونت ها يا سازمان هاي تابعه ميراث فرهنگي باشد و سازمان صرفاً عضو مجمع کانون بوده است.
او تأکيد کرد: متأسفانه برخي اخبار منفي و جو سازي هايي که اخيراً در اين باره منتشر شده است، به دليل رويکردهاي سياسي و يا کم اطلاعي هاي حقوقي و تخصصي بوده است؛ به خصوص اين که بسياري از گردانندگان شبه رسانه هايي که در ماه هاي اخير وارد فضاي رسانه اي کشور شده و به تخريب و تخطئه دولت خدمتگزار مشغولند، به مقررات آشنا نبوده و حتي زحمت يک تحقيق عادي را هم به خود نمي دهند. به هر حال، ما در کانون آمادگي داريم که براي اين قبيل افراد ناآگاه، کلاس ها و دوره هاي آموزشي و علمي جهت آشنايي با مباني و مقدمات قوانين و مقررات برگزار کنيم تا لااقل هنگام طرح انتقادات و جو سازي، از مقدمات موضوع شناخت داشته باشند!
مديرعامل کانون اتومبيلراني و جهانگردي هم چنين در پاسخ به سؤالي مبني بر اين که منابع درآمدي کانون چگونه است، اظهار داشت: طبق اساسنامه، عمده درآمد اصلي کانون، از محل صدور گواهينامه هاي بين المللي است که سال گذشته به رقمي در حدود شش تا هفت ميليارد تومان بالغ شد که بخش اعظم آن هم هزينه صدور گواهينامه، حقوق پرسنل و هزينه هاي جاري مجموعه بوده است.
انصافي در تمکيل اين بخش از پاسخ خود اظهار داشت: اين که برخي خيال مي کنند يا مدعي هستند که سودهاي کلان در کانون وجود دارد، سخت در اشتباهند و متأسفانه ذهنيت غلط خود را هم به رسانه ها منتقل مي کنند. مدتي پيش نيز سازمان بازرسي کل کشور، با استقرار در کانون، به بررسي فعاليت هاي مالي و اجرايي کانون اقدام کرد. ضمناً کانون هيچ گاه داراي رديف بودجه دولتي نبوده و بر خلاف شايعه هاي مطرح در ماه هاي اخير، يک محفل قدرتمند مالي نيست، بلکه يک تشکل عمومي و غير دولتي شناخته شده است که عمدتاً وظيفه تخصصي صدور گواهينامه بين المللي را بر عهده دارد و عمده درآمدها و هزينه هايش هم در همان بخش است.
انصافي با اشاره به سايت هايي چون شفاف، فردا و يا روزنامه تهران امروز که به عنوان خط مقدم اين جنگ رواني و تخريب دولت شناخته مي شوند، اظهار داشت: واقعيت اين است که در تمامي محافل سياسي و رسانه اي، اين رسانه ها را منتسب به شهرداري تهران مي دانند که جا دارد که شهردار محترم تهران با توجه به اتهام زني هاي گسترده و هتاکي هاي بي حدّ و مرز اين رسانه ها، انتساب آن ها را به خود تکذيب کنند.
اين مقام تصريح کرد: اعتقاد ما اين است که اين رسانه ها و تعداد بي شماري از شبه رسانه هايي با همين رويکرد هستند که حيات خلوت به شمار مي روند و با تخطئه و منکوب کردن افراد و نهادهاي مختلف، هدف مشکوک و مجعول خود را دنبال مي کنند؛ در حالي که متأسفانه هيچ دستگاه قضايي يا امنيتي به دنبال بررسي اين موضوع نرفته است که محل انتساب، منابع درآمد يا اهداف تخريبي اين شبه رسانه ها چيست و از کجا و چگونه تأمين مالي و محتوايي مي شوند.
انصافي گفت: آيا کانون اتومبيلراني و جهانگردي که داراي اساسنامه، تابلوي رسمي و شرح وظايف مشخص است حيات خلوت به حساب مي آيد يا اين شبه رسانه هاي بي نام و نشان و مشکوک که نه ماهيت و هويتشان مشخص است و نه پشت پرده شان؟ به عنوان مثال، کسي نمي پرسد واقعاً گردانندگان اصلي و فرعي، منابع درآمد و ماهيت سايت هايي مثل فردا و شفاف و روزنامه تهران امروز چيست که اين گونه دولت و مجموعه نظام را تخريب و تخطئه مي کند و به يکي از محمل هاي اصلي بهره برداري تخريبي رسانه ها و محافل سياسي ضد انقلاب تبديل شده است؟
او گفت: واقعاً اگر شهردار محترم تهران مصاحبه بنده را مي خوانند اين واکنش را نشان دهند که انتساب اين نوع رسانه ها را به خود، تکذيب نمايند تا لااقل تحرکات ايذايي و تخريب هاي اين قبيل شبه رسانه هاي مشکوک، به نام ايشان نوشته نشود؛ به خصوص رپرتاژ آگهي هاي اين سايت و سايت هاي مشابه درباره شهرداري تهران، اين شائبه ها را تقويت مي کند که مگر وظيفه قانوني شهرداري تهران به جاي مديريت شهري و حل مشکلات شهروندان، راه اندازي سايت هايي براي توهين به افراد و تخطئه خدمتگزاران نظام است؟ طبيعي است که در اذهان عمومي، عدم تکذيب اين شائبه ها، به معناي تأييد انتساب اين سايت ها و عملکرد موهن و تخريبي آن ها خواهد بود.
مدير عامل کانون اتومبيلراني و جهانگردي با اشاره به اين که کانوني که بيش از 70 سال سابقه و قدمت دارد که حيات خلوت نيست، اظهار داشت: اتفاقاً آن جاهايي حيات خلوت و مشکوکند که يک شبه و بدون هيچ گونه هويت يا مشخصه اي درست مي شوند و هيچ اطلاعاتي هم از عقبه يا پشت پرده شان وجود ندارد. به نظرم اين نوع مواجهه، آدرس غلط دادن و رد گم کردن است.
انصافي ضمن اشاره به اين که بررسي هاي سازمان بازرسي در کانون اخيراً تمام شده، رسماً دعوت نمود که باز هم بازرسان اين سازمان وارد شده و تمامي اسناد را مورد بازبيني دقيق قرار دهند. وي اذعان داشت: اتفاقاً استقبال مي کنيم اگر سازمان بازرسي کل کشور، نه تنها عملکرد 4 ساله، بلکه عملکرد ده ساله کانون را از سال 1380 تاکنون مورد بررسي قرار دهد. از طريق اين نوع بازرسي، قطعاً معلوم مي شود که عملکرد چهار ساله اخير با قبل از آن، چه تفاوت هايي از منظر اجراي مقررات داشته است.
انصافي گفت: سال گذشته، تنها بيش از 17 ميليارد ريال بدهي هاي مالياتي قبلي مربوط به سال هاي 75 تا 86 پرداخت شده است.
انصافي در پاسخ به پرسشي درباره مهم ترين برنامه ها و اقدامات کانون اتومبيلراني و جهانگردي به توضيح و تشريح طرح «سفريار» پرداخته و اظهار داشت: طرح سفريار از مهم ترين طرح ها و اقدامات کانون در سال هاي اخير بوده که با همکاري سازمان ميراث فرهنگي و دقيقاً در راستاي اهداف و وظايف کانون مبتني بر تسهيل و ارزان سازي سفر به ويژه گردشگري زيارتي و مذهبي انجام شده است. طبيعي است که يکي از مهم ترين و اساسي ترين حرکت ها در کشور، که مورد توجه و خواست علما و مجتهدين معظم و بزرگوار است، خواست مردم شريف ماست، و مي تواند يک اقدام ملي بزرگ به شمار بيايد، تسهيل و گسترش گردشگري مذهبي به ويژه در مشهد مقدس است.
وي با اشاره به اين که هر ساله شاهديم که با افزايش سفر به مشهد مقدس، مشکلاتي مانند افزايش قيمت ها و ديگر مسائل پيش مي آيد، اظهار داشت: مبتني بر اين احساس نياز، تصميم گرفتيم که سطح و معياري براي افزايش کميت و کيفيت خدمات در اين زمينه تعريف کنيم و نظام هماهنگي براي ساماندهي سفرهاي زيارتي و مذهبي با تکيه بر ارزان سازي سفر ايجاد نماييم. پس تلاش کرديم که با اقداماتي خاص مانند تسهيل شرايط تهيه بليت هواپيما و نيز اجاره کردن هتل هاي متعدد، شرايط ثابت ماندن نرخ حمل و نقل و اسکان در سفر به مشهد مقدس را فراهم کنيم.
انصافي از برگزاري تورهاي آشناسازي خبرنگاران خارجي با ايران اسلامي به عنوان يکي از طرح هاي مهم و موفق کانون اتومبيلراني و جهانگردي ياد کرده و اظهار داشت: از مهم ترين استانداردهاي جهاني پذيرفته شده در زمينه توسعه صنعت گردشگري و جذب گردشگران، يک مورد هم برگزاري تورهاي آشناسازي خبرنگاران و اصحاب رسانه هاي خارجي با ايران و تهيه گزارش هاي خبري و اطلاع رساني درباره ويژگي ها و جاذبه هاي کشورهاست. در اين زمينه هم سياست ما اين بوده که از مدتي پيش، با دعوت از گروه هاي مختلف خبرنگاران خارجي از کشورهايي چون ترکيه، برزيل، مالزي، چين، آلمان و چندين کشور ديگر، شرايطي را فراهم کنيم که نه تنها جاذبه هاي گردشگري کشور، بلکه قابليت ها و توانايي هاي کشور عزيزمان در حوزه هاي گوناگون در معرض تماشا و اطلاع جهانيان قرار گيرد.
انتهای پیام/